påväg hem

Hejsan!

Sitter nu på busstationen och väntar. En hel kvart tills bussen kommer, sjukt tråkigt. Var precis hos tandläkaren där dem byta tråd på underkäken. Vet inte riktigt om man egentligen säger tråd. Men nu har jag sagt det så länge så det är försent att ändra på. I alla fall, så sa hon att nästa gång får jag preminilärt gummiband. liksom hallå, jag orkar inte vänta mera. Man går till tandläkaren med värsta hoppet om att det snart är över så säger dem bara nej nästa gång, kanske nästa gång, vi får se nästa gång. Tänk så blir det ingen jävla nästa gång???! Blir så arg. Men detta är ändå värt det. Kommer förhoppningsvis blir av med detta inom 6 månader och då kommer jag ha jättefina tänder. Så jag borde egentligen vara tacksam. Detta är faktiskt första gången jag verkligen klagar. Brukar inte göra det men var tvugnen att få ut lite.

Idag var det tisdag och jag hade en väldigt bra skoldag! Vilket är ett mirakel en tisdag. Till och med musiken var rolig! vad händer med skolan? Redan onsdag imorgon och sen två nationella sen är veckan slut. Hur snabbt kan det gå egentligen? Kom ihåg i början av läsåret så jag aldrig ville lämna skolan eller klassen. Nu kan jag knappt vänta på att träffa nya människor och börja på något nytt! Sjukt vad tid kan ändra tankar.

Nu ska jag filosofera, puss!
Vill bara meddela alla att dessa underbaringar har börjat säljas i påse! Jag tycker det är världens grej jag vet ju inte med er, men det finns säkert någon där ute som är lika exalterad som jag! Kom ihåg mig?