Room decor

Ååh är så sugen på att göra om mitt rum eller flytta hemmifrån och bara kunna ha allt precis som jag vill. Önskar ju också jag var rik och kunde köpa precis vilka möbler jag vill! Ååh vill verkligen växa upp för fort..Bränd

Hejsan!
 
Ligger nu i säng ganska död och väntar på middag. Idag skulle vi tydligen ha gäster så det var bara att städa rummet, på med sminket och kläder och vänta på att den goda maten ska serveras! Det är lätt det bästa med gäster, underbar mat och efterrätt!
 
Idag har jag och Victor solat hela dagen och jag har bränt hela baksidan av min kropp. Hahhaha hade bestämt mig för att bara ligga på mage och sola och där har vi resultatet hahah. En röd rygg och rumpa. Victor brände sig med men inte lika mycket som jag, han har ju bättre pigment. Men annars har det varit en bra dag, känner mig dock exremt instängd just nu. Vill bara bort från mitt hem och göra något men icke. Ska kolla serier hela kvällen och bara ta det lugnt. Tror jag behöver det ganska starkt också.
 
Pussar!

Härlig dag

Hejsan!

Igår var jag hos pappa en stund och käkade baguetter och paj. Lite trevligt sen skjutsade pappa mig till Victor. Jag och han var ute ett tag sen gick vi in och åt middag och sen gick vi ut igen. Vi sov sen ute på balkongen! Det var supermysigt!! Dock var det super kallt under natten men då kröp vi bara närmare varandra och blev varma. Sen på morgonen kom ju solen upp tidigt och när det blir ljust kan jag inte sova. Så 7.15 vakna jag första gången och sen en timma senare fick jag nog och väcktr Victor. Som absolut inte hade tänkt vakna så tidigt haha. Menmen vi kom upp sen och åt frukost! 

Nu ligger jag och steker i solen innan Victor kommer hem till mig. Har gjort lunch till oss som jag hoppas blir god hahaha. Aja vi ses!