mot Victor

Hejsan!

Blev inget gym idag. Det var bara öppet från 10-halv 12 och sen öppnade det igen vid 4. Jag kom dit 12. Så det var hemskt irriterande.. Jag åkte istället hem till Michelle och duschade och fixade till mig. Var helt svettig eftersom jag tagit jeans och glömt att det är sommar ute. Så jag lånade ett par shorts av Michelle sen tog vi bussen mot stan. 

Skulle ju också låna en bok på bibblan. Hade till och med kollat upp så att det skulle vara öppet men icke. Där var det lika dött. Så med ännu en besvikelse gick vi till Espresso house och käka lunch. Tog en kyckling och mozarella macka, ganska god! Vi gick sen mot alladin när vi såg att MQ hade öppet och dessutom 50% rea! Så jag köpte en tröja haha! Shopping får mig alltid på lite bättre humör! Även fast det bara är små saker ibland.

Nu sitter jag på sega 50 bussen påväg till Victor. Tråkigaste bussen att sitta på alltså. Den stannar ju typ var tredje meter för att någon ska på. Det är i sånna här tillfällen jag är glad att på min buss hoppar folk bara på bussen på 3-4 ställen. Sen kör den bara. Mycket skönare, aja ska lyssna på musik nu och bara chilla lite. Pussar!Nya tröjan, 299kr normalpris 599krKom ihåg mig?