Lördag å Söndag

Hejsan!

Igår var jag uppe tidigt och åkte till brottet och simma med Victor igen. Blev riktigt död och trött efteråt! Victor hade glömt shorts hemma så han fick gå i kalsonger hem. Promenaden till hans pappa fick vi ta i skogen då han inte ville synas bland folk hahaha. När vi äntligen kom hem var jag död och genomfrusen. La mig i soffan i fem minuter och kollade någon slags motorcykel tävling. Sen började vi laga mat och mums vad gott det var! Macaroner och stekt korv! Klassiska svenne lunchen. 

Träffade sen wilma och michelle på en fika sen åkte jag hem och packade. Åkte vidare till Victor igen och vi lagade spaggetti och köttfärssås till familjen. Super gott blev det! Vi låg sen på balkongen och kollade desperate housewives sen låg vi och snacka till tre på natten. Vi somna sen och sjuk och klar vaken vakna jag 9 imorse igen. Victor var icke munter men senare åt vi frukost och åkte till stranden med Wilma! 

Vädret började bli kasst runt 2-3 så jag och Wilma åkte hem till henne och vi skulle egentligen vidare till Michelle. Men Wilma kunde inte så jag åkte och träffa Michelle. Vi handlade got mat ocj åkte hem till henne och kolla film. Efter jag hade ätit somna jag och sen fick jag springa till bussen.
Nu ligger jag död och snuvig i mitt rum och hoppas på att bli frisk till imorgon! Sen är det ju bal på tisdag som jag är super taggad för! Är faktiskt taggad för skola imorgon också, vet inte varför har blivit helt spänd på att börja en ny vecka hela tiden för kommer närmare sommarlovet för varje dag!

Min och michelles mat, jag är ingen fotograf ok..Kom ihåg mig?