Myser

Hejhej!

Ligger nu och kollar på Sune på bilsemester eller vad den nu heter. Ganska mysig film, älskar alla sune serier. Har nästan alla på ljudbok lyssnat på dem innan jag ska sova sen jag var liten! Jätte skönt att somna till, hatar när det är helt tyst i rummet. Somnar mycket bättre när det pratas i bakgrunden!

Nu är jag helt klar packad och känner mig super redo för att lämna Sverige! Kommer knappt kunna sova inatt så taggad som jag är! Kan knappt fatta att jag faktiskt ska åka, helt underbart! 

Nu ska jag bara ta det lugnt och förhoppningsvis somna innan jag ska upp igen. Pussar!


mot Victor

Hejsan!

Blev inget gym idag. Det var bara öppet från 10-halv 12 och sen öppnade det igen vid 4. Jag kom dit 12. Så det var hemskt irriterande.. Jag åkte istället hem till Michelle och duschade och fixade till mig. Var helt svettig eftersom jag tagit jeans och glömt att det är sommar ute. Så jag lånade ett par shorts av Michelle sen tog vi bussen mot stan. 

Skulle ju också låna en bok på bibblan. Hade till och med kollat upp så att det skulle vara öppet men icke. Där var det lika dött. Så med ännu en besvikelse gick vi till Espresso house och käka lunch. Tog en kyckling och mozarella macka, ganska god! Vi gick sen mot alladin när vi såg att MQ hade öppet och dessutom 50% rea! Så jag köpte en tröja haha! Shopping får mig alltid på lite bättre humör! Även fast det bara är små saker ibland.

Nu sitter jag på sega 50 bussen påväg till Victor. Tråkigaste bussen att sitta på alltså. Den stannar ju typ var tredje meter för att någon ska på. Det är i sånna här tillfällen jag är glad att på min buss hoppar folk bara på bussen på 3-4 ställen. Sen kör den bara. Mycket skönare, aja ska lyssna på musik nu och bara chilla lite. Pussar!Nya tröjan, 299kr normalpris 599kr

En dag kvar

Hejsan!
 
Nu är det mindre än en dag kvar tills jag åker. Åker i natt vilket betyder att det bara är 15 timmar kvar!! Guuuud jag är så taggad och nervös! Resväskan är packad men är osäker på att jag fått med mig allt.. Hotellet ser bra ut men tänk om bilderna ljuger. Tänk om, tänk om, tänk om.. Jag är alltid nervös för så konstiga grejer. Kommer inte ha något internet i Egypten så det blir ingen bloggning på 1 vecka. Men när jag väl kommer tillbaka igen blir det hårda tag haha.
 
Idag måste jag gymma. Det är bara ett måste. Sen ska jag åka in till bibblan och låna en bok och också träffa Michelle och Victor någon gång under dagen! Så detta blir nog en jättebra sista dag! Ni får ha det så underbart, pussar!