Underbara Egypten

Hejsan!
 
Nu är jag hemma igen från världens. bästa. semesester. och igår var faktiskt fösta gången på en hel vecka jag var uppe efter tolvslaget haha. När man ligger på stranden och steker från 10 på morgonen till 6 på kvällen. Då är man ganska död 9-10 på kvällen. Så nu är jag hemma igen, i landet som inte vet vad plusgrader är för något. Hem ljuva hem.. Eller inte. För ungefär ett dygn sen låg jag i Egypten och tog dem sista strålarna innan det var dags för hemfärd. Och nu är jag hemma i molniga Sverige, snacka om skillnad med plusgrader. I Egypten var det mellan 38-40 grader hela veckan och strålande sol. Det var ju som att man tränade hela dagen för jag svettades liter!!
 

Så vad har jag och min familj gjort då? Förutom att sola, käka och sova? Jo två dagar i rad var vi uppe med tuppen och tog buss från hotellet till ett dykarställe. Bussturen dit var ju värsta lisebergsbanan. Dem har inga fartskyltar i Egypten och säkerhetsbälte skiter dem i. För dem har fartgump varann meter ungefär haha och varje gång man körde över desa fartgymp, så flyger man upp i taket på bilen. Så man hade ju ungefär njurarna i halsen när 30 minuters färden var över. Framme på dykarstället tog vi en båt med en massa andra för att dyka. Så efter ett tag var det bara att sätta på sig dykarutrustningen och hoppa i vattnet. Första gången gick bra, sjukt fina koraller och massor med fiskar. Skulle sätta på Hitta Nemo igår för att checka av vilka fiskar jag sätt, borde ju vara ungefär alla hhaha. Andra dyket vi gjorde så blev jag satans irriterad på dem professionella dykarna som är tvugna att vara med när vi dyker. För vi har inget dykarcertifikat osv. Så andra dyket är man ju lite säkrare i det man gör och jag försöker simma lite som jag vill. Men nejdu då tror dem hjälpdykarna att jag har för lite luft i min väst eller för mycket eller at jag har problem och asså åååh. Jag blev så jävla sur dem var på mig hela tiden. Han som skulle "styra" turen stog ju stilla hela tiden med så jag strunta i honom och simmade vafan jag ville hahaha. Nej men jag fattar att det är bra att dem finns där. Men dem är också sjukt irriterande när man egentligen inte behöver något hjälp utan dem bara uppfattar fel hela tiden. Andra dagen åkte vi till samme ställe för att snorkla med delfiner. Tyvärr fick vi bara se dem från båten för dem är vilda delfiner och ingen kan ju bestämma vart dem vill simma. Men det var ändå en trevlig dag.
 
Hotellet vi var på var super fint! Alla ville hjälpa och ta grejer åt en hela tiden. Vilket jag älskar! Är ju super lat så dem hämtade ju allt till oss/mig. Dricka, mat osv. Vad vi än ville ha! Tror dem hade burit mig till toaletten om jag bara frågat hahahaa. Men sån är jag inte heh. Vi hade alinclusive och bara njöt av den trevliga personalen och den goda maten! Tänkte nu visa dem flesta av mina mobilbilder jag tog. Eftersom dem på systemkameran har inte min lossas pappa orkat ta tag i än. Eftersom vi kom hem igårkväll haha.
Första kvällen frågade jag kocken vilka efterrätter det är nötter i. Eftersom jag inte kunde äta alla fick jag denna specialbeställningen! HAHA blev så himla glad!
Städerskorna kom alltid med lite små överraskningar när dem bäddade hahah.
Frukosten jag åt ungefär varje dag, inte bra i längden för magen ska jag säga er haahha
Nu hade jag tänkt ta mig mot gymmet snart och sen träffa Wilma under dagen och ikväll sova hos Victor! Ha det bäst!
 Kom ihåg mig?