Homeday

Hejhopp!

Helt ändrade planer och det blir istället bara en myskväll hemma! Jag har laddat upp med naturgodis, nya polly(!!!) , loka crush hallon och en hel massa avsnitt desperate housewives! Jag tror jag kommer ha en bra kväll även fast jag inte är ute och röjer. Ibland behöver man sina hemmakvällar, valborg eller ej.

Pussar!


Långhelg

Shenixen! Så vet ni vad jag har gjort sen jag kom hem idag? Gjort mat och ätit och fyfan vad gött det var. Vara ensam hemma och skrika ut varenda låt man sjunger samtidigt som man lagar mat! Och mat är hungrig på hela tiden! Mensen är påväg så det är ju ingen chock att jag har börjat äta som en häst. 
Så jag gjorde smoothie av vanligyoughurt, vindruvor och citron. Silade också smoothien så alla äckliga skal och sånt försvann. Värme också lite fläsk vi hade hemma och stekte ett ägg och rostade en macka. Supergott!

Ikväll är planerna lite olika. Om det inte regnar blir det att försöka se något av kartellen och sen dra till stranden. Men annars om det regnar får det bli något annat. Vi får väl helt enkelt se!

Nu ska jag börja njuta av min långhelg! Pussar!FrulleSheixen!
Drömt superkonstiga drömmar inatt. Kan ju knappt berätta om dem längre för dem har helt börjat spåra ur.
Idag är det crazy day i skolan men jag ska inte klä ut mig. Inte riktigt min grej och om jag skulle göra det så skulle alla varit tvugna att klä ut sig. Alltså verkligen alla, har skämt ut mig för många gånger när det bara är några få + jag utklädda. Hahaha aldrig igen asså.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost! Pussar!