Underbara lördag!

Sheenare!
Idag var jag i stan med mamma och maja 11 på morgonen. Har aldrig i hela min livstid varit på stan så tidigt, men så mycket folk det var. Dock var det bara folk som var 30+ men ändå haha. 

Nu är jag vara hemma och tar det lugnt kollar twisted som är någon serie jag hittat som faktiskt är väldigt bra. Mamma ska ju tyvärr börja mecka med Wi-Fi så får väl hitta min plats framför tv4fakta. Det är nog den mest intressanta kanalen som finns as kul är det att kolla på asså! Rekommenderar den hahaha. Känner mig lite som en pensionär menmen hahha, Puussaaar!

Städa är inte riktigt min grej som ni ser hahahaha

Shoppingrunda med familjen!

Heeeej! 
Påväg hem från stan nu, gått här med familjen sen tio imorse. Haha man får börja dagen tidigt! Hela familjen har stor shoppat så det var riktigt mys. Vi fikade också så nu är jag mätt och belåten. 
Ikväll ska jag sova över hos wilma och vi ska ut och äta sen på kvällen. Himla bra dag!
Hoppas ni får det bäst, Pussar!
Fredag juuu!

Shaaaa! 
 
Fredag idag och jag är väldigt glad att det är helg alltså. Inga prov hade vi denna veckan heller så det har faktiskt varit en bra vecka. Åt innan lite granatäpple och drack wellvatten, tränade innan med wilma med så det var himla gött!
Lyssnar på musik just nu och ska snart upp och äta taco paj, sen se på en film med familjen som verkar sviiin bra ocj käka godis. Perfekt fredag! 
 
Besos!