Heaven was needing a hero.

 

Imma be cool

Sheena.
 
Jobbet idag var en riktig plåga. Så jävla tråkigt och brandlarmet gick och någon som jobbade där trodde jag och min lossas bror hade satt på det. Man bah nej männsika jag sitter inte och väntar på att alla ska dra så jag kan springa och sätta på larmet och bah HHEHEHEH INGEN KOMMER VETA ATT DET ÄR JAG. Som hon trodde. Jag har också rensat 5000 pärmar och fattar inte att det är två jävla dagar kvar. 48 jävla timmar. Eller ah jag jobar ju bara 16 av dessa men det förstör ju hela dagen.
 
Jaja efter jobbet tog jag bussen in och hade lite halvhjärtad picknik med wilma! Underbart och riktigt roligt! Vi köpte lite smått och gott och satte oss på nissan och så.
 
Sverige gick ju vidare igår. Vilken var en riktigt chock. Första halvlek såg jag och det var nog det sämsta jag sätt på länge. Alla bara la sig på marken hela tiden och lipa man bah vafan. Undrar varför ingen brukar kolla på damfotboll liksom.
Aja ska dragga.
 
http://data.whicdn.com/images/68463824/large.jpg

Varför dör alla nu helt random.

Shabba
 
Fick preis redan på at Talia hon som hade cancer som gjorde youtube vidoes och sånt. Ah hon har också dött nu. Fyfan alla bara dör.
 
Jaja idag har jag jobbat som en jävel asså. Fyfan vilken dag. Först har jag satt in 2000 journaler i två skåp och sen rensat en sjukt stor kontainer och lakt ner massa skit i den. Var skit svettig sen så jag bah vafan ska jag träna för nu, redan gjort mitt här. Haha ;).
 
Alltså redan onsdag imorgon?! Shit vad det gick snabbt nu helt plötsligt. Förra veckan bara segade fram men nu bah booom. Sjukt skönt. Snart kommer slappde dagarna. Nu kommer snart gäster, igen. Vad är det med folk och gäster. Hela tiden ska det komma folk blir ju trött.
HAHAHAHAHHAH ALLTSÅ DET ÄR EXAKT JAG