För motgångar gör en starkare, och jag har haft en jävla massa motgångar.

Zup, måndag idag och livet rullar på. Ledig på onsdag så det är ju najs. Fick bra betyg på NO:n också så jag är nöjd! Ska hitta någon najs serie att kolla på, ses

Kiss me like it's do or die

Zup, haft en prima dag! Allt var as bra och japp, galder chocklader typ haha. Imon är det fredag och jag är så glad att jag spricker typ, bara för att det är fredag och jag ska klippa mig och köpa nya jeans och kommer komma ´lite försent till bilden pga tandläkaren. Jag menar hur mycket bättre kan det bli?

Förstår du inte att det hade varit fetare om vi var här? Istället för att du är där?

Ah shenare, är sjukt trött men orkar inte fixa mig till sängs (hahah) så jag bloggar lite random. För jag är så spontan och galen som bara bloggar helt galet. Nej skojja men asså imorgon ska jag köra på en ny frisyr som komma ta halva min morgon ungefär men man är ju så cool som man är så det är ju bara att sätta i tången och överhätta mitt hår liksom. Vi får väl se om jag kommer flintis, nej skojja men asså jag ska testa en ny grej så ni fattar att jag överdriver lite.
 
Öm har tränat volleyboll idag vilket var okej, gick fett bra oså men japp. Ska sova nu innan jag börjar droga eller nått, peace.
coolchey_98_bilddagbokenhärkommerjag_.se